heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

2015 del 4/6 : Juli → August

23.08.15

MYRKUR - M

Myrkur - M Terningkast 4

RELAPSE RECORDS, 21.08.15
Sortmetallens andre bølge oppfordret til kreativt mangfold, og omfavnet (til en viss grad) musikalsk diversitet. Til tross for en anti-konform holdning har likevel Darkthrones formel blitt en slags mal for et mer strømlinjeformet uttrykk. Så fort svartmetall tar inn elementer utenfra, eller blandes, krysses og mikses med andre sjangre, fraskriver den seg retten til automatisk å aksepteres som ekte svartmetall; rå, primitiv, iskald, utilgjengelig, misantropisk og farlig.


piggtråd Det har vært en hektisk uke, og jeg har ikke engang fått informert at følgende anmeldelse ble
publisert på Norges ferskeste metall- og progrock-side Permafrost for en knapp uke siden.
21.08.15

CATTLE DECAPITATION - THE ANTHROPOCENE EXTINCTION

Cattle Decapitation - The Anthropocene Extinction Terningkast 5

METAL BLADE RECORDS, 07.08.15
San Diego, California baserte Cattle Decapitations syvende skive ble sluppet to uker siden, en uke før anmeldelsen først ble publisert, og den har fått svært god mottakelse.
Skivas kvalitet kunne da umulig matche den kolossale mengde unisont skryt som har kommet både i forkant og i ettertid. Jeg satt meg fore å avsløre hypen. Det var på tide å slippe katta ut av sekken, eller eventuelt å legge seg flat og innrømme at media-konglomeratet hadde rett.


piggtråd
07.08.15

ATHEIST - UNQUESTIONABLE PRESENCE (Reutgivelse)

Atheist - Unquestionable Presence Terningkast 5

SEASON OF MIST, 27.07.15
Hva kan man si om en gammel klassiker som ikke allerede er sagt av alle andre? Ikke stort, men man kan vel saktens prøve å verve nye fans. Men helt saklig, det finnes sikkert de som er predisponert for denne formen for metall som like fullt har gått glipp av denne tekniske death/thrash-perlen originalt utgitt tilbake i 1991. Det finnes i tillegg atter andre som har gamle utslitte skiver modne for utskifting og fans som vil bli ekstatiske over ekstramaterialet.


piggtråd
21.07.15

PARADISE LOST - THE PLAGUE WITHIN

Paradise Lost - The Plague Within Terningkast 5

CENTURY MEDIA RECORDS, 29.05.15
Dette er en fullstendig meningsløs anmeldelse som likevel gir en form for mening.
På den ene side:
Enhver med interesse av Paradise Lost har trolig hørt The Plague Within og gjort seg opp sin egen mening, og alt som kan krype å gå av magasiner og fanziner med respekt for seg selv, både på papir og på nett, har gjort seg opp en mening og delt den med alle som måtte være interesserte.
(Om jeg mangler selvrespekt i så måte skyldes det vel bare generell misantropi).


piggtråd