heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Omtaler Uke 35, 2017

01.09.17

SAQRA'S CULT - FORGOTTEN RITES

Saqra's Cult - Forgotten Rites Terningkast 6

Amor Fati Productions, 08.06.17
Saqra's Cult er et nytt og håpefullt band fra Belgia. Når bandet ble startet må dog faen vite. Bandet ga ut demoen Initiation to Forgotten Rites i 2015. En passende tittel, da den inneholdt to låter fra dette albumet.
Bandet er nå rede til å utføre disse tapte riter. Det vil si, albumet har faktisk vært ute digitalt og på vinyl siden januar, men de er ihvertfall rede til å invadere sfæren i ditt ynkelige krypinn.
Bandet har all grunn til å være stolte, for med debuten leverer de et svart okkult ritual som skiller seg godt ut fra bermen.

piggtråd
01.09.17

PRAISE THE FLAME - MANIFEST REBELLION (Reutgivelse)

Praise The Flame - Manifest Rebellion Terningkast 4

Caverna Abismal, 04.09.17
For fans av forrykende ekstremmetall gjennomsyret av okkulte stemninger, kommer her atter et relativt nytt band som kan være vel verdt å merke seg.
Den chilenske kvartetten Praise The Flame har holdt på siden 2012, og har fra før sluppet demo og EP før deltagelse på en splitt.
Skiva Manifest Rebellion er ikke blodfersk, men den versjonen som nå promoteres har fortsatt klebrig trykksverte på omslaget som forhåpentligvis størkner før fansen får lagt sine klamme hender på den.


piggtråd
29.08.17

SEPTICFLESH - CODEX OMEGA

Septicflesh - Codex Omega Terningkast 5

Season of Mist & Prosthetic Records, 01.09.17
Våre greske venner slipper i disse dager sitt tiende album, det fjerde etter gjenforeningen og en mindre navneendring for ti år siden.
Bandet har i likhet med på de tre forrige skivene benyttet autentisk symfoniorkester. I likhet med de to forrige skivene består denne av ti låter og varer i omlag tre kvarter. I likhet med forrige skive er musikkens uttrykk bygget over samme lest.
Om disse faktorer bidrar til at jeg denne gang har hatt vansker med å finne de rette ord, forblir derimot et mysterium.

piggtråd

KarakterskalaGorger