heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Omtaler Uke 12, 2017

25.03.17

DEMONIC RESURRECTION - DASHAVATAR

Demonic Resurrection - Dashavatar Terningkast 3

Demonstealer Records, 15.03.17
Indiske Demonic Resurrection er et episk og symfonisk ekstremmetall-band av det snille slaget. Etter positivt erfaring med The Return to Darkness (2010) og The Demon King (2014), blir likevel Dashavatar en liten nedtur. Det til tross for et sterkere og høyst velkomment lokalt preg.

Dashavatar serverer et konsept basert på hinduistisk mytologi. Ordet hentyder til de ulike inkarnasjonene av guden Vishnu, og hver låt representerer en av disse.


piggtråd
23.03.17

ILLIMITABLE DOLOR - ILLIMITABLE DOLOR

Illimitable Dolor - Illimitable Dolor Terningkast 5

Transcending Obscurity Records, 22.03.17
Australia er kan hende mest kjent for frenetisk ekstrem brutalitet, men aussiene har også andre jern i ilden. Tyske Frowning* har i over en måned vært mitt foretrukne søvn-induserende hjelpemiddel, i positiv forstand, men Illimitable Dolor kommer her med et godt alternativ til allerede alternativ medisin.
Tre medlemmer fra The Slow Death stemmer ned instrumentene og senker tempoet ytterligere for å hedre sin falne bror, Gregg Williamson, som gikk bort for et par år siden.


piggtråd
22.03.17

SCUORN - PARTHENOPE

Scuorn - Parthenope Terningkast 5

Dusktone, 25.02.17
Napoli, nær foten av mektige Vesuv i sørlige Italia, ble trolig grunnlagt av greske kolonister for omlag 2750 år siden, men etter et halvt millennium falt naturlig nok byen i romerske hender. Byen og området ble etter hvert viden kjent for sin opera.
Når Scuorn fra Napoli byr på orkestral ekstremmetall inspirert av byens historie og influert av opera, er det en eksotisk og symfonisk 1001 natt som åpenbarer seg.
Albumet er oppkalt etter sirenen Parthenope, som spiller ulike roller i byens historie – avhengig av hvilke myte man støtter seg til.

piggtråd
21.03.17

ACRIMONIOUS - ELEVEN DRAGONS

Acrimonious - Eleven Dragons Terningkast 5

W.T.C.Productions, 20.03.17
I 2012 slapp greske Acrimonious sitt andre album, Sunyata. Bandet kunne ifølge enkelte kilder markere ti år i Lucifers tjeneste samme år.

Innen dess hadde bandet allerede gjennomgått sin andel utskiftinger. Via demo og to EPer ble Acrimonious redusert fra kvartett til duo, før Cain Letifer (som til å begynne med kalte seg Carnage Lust) stod alene igjen på debuten, om enn med en tidligere kollega som session-trommis.


piggtråd

KarakterskalaGorger