heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 37, 2017

16.09.17

ORACULUM - ALWAYS HIGHER (EP)

Oraculum - Always Higher Bra

Invictus Productions, 15.09.17
Chilenerne i Oraculum er tilbake. I motsetning til hva jeg så for meg når jeg skrev om EPen Sorcery of the Damned for tre år siden, ble ikke bandets neste utgivelse deres debut-album.

Det vi får er istedet en ny EP med fire spor, hvorav en intro og tre låter. Et halvt minutt kortere denne gang, da karene raser gjennom materialet på under tjueen og et halvt minutt.
Det gjø'kke no'. Gjensynet er trivelig samme faen.


piggtråd
13.09.17

PURTENANCE - PARADOX OF EXISTENCE (EP)

Purtenance - Paradox of Existence Meget Bra

Xtreem Music, 12.09.17
Det eneste jeg har hørt av Purtenance er debuten Member of Immortal Damnation (1992). Den har jeg til gjengjeld hørt jævlig lite på. (Bare for å formulere meg litt eksentrisk.) Det er tydelig at skomakeren har blitt ved sin lest. Og at han er litt bitter over å ikke ha gjort mer ut av livet. For skomakeren er gretten og irritert.
Bandet kommer fra byen Nokia i Finland, ikke langt unna den lille storbyen Tammerfors (Tampere). Bandet ble etablert i 1989, men tar man pausen fra 1992 til 2012 med i betraktning, kan karene likevel ikke skryte av å ha vært i døds-bransjen i nærmere 30 år.

piggtråd
12.09.17

MOTÖRHEAD - UNDER CÖVER

Motörhead - Under Cöver Bra

Silver Lining Music/Motörhead Music, 01.09.17
But Lemmy Kilmister wasn't dead... Or so it seems.
Før mannen ikledde seg tredress og la sitt legeme på sprit for all framtid, var Lemmy, Phil Campbell og Mikkey Dee glade i å spille klassikere og favoritter fra andre artister sammen. Med Lemmys karismatiske, karakte-ristiske og alltid like kledelige vokal, satte bandet sin motöriserte signatur uanstrengt på hva det måtte være.
Noen har satt seg ned og samlet 11 slike coverlåter på én utgivelse.


piggtråd
11.09.17

SHEIDIM - INFAMATA (EP)

Sheidim - Infamata Fett

I, Voidhanger Records, 15.09.17
Det tok litt tid før jeg fanget opp likhetstrekkene mellom spanjolenes debut Shrines Of The Void, gitt ut i fjor sommer, og Watain. Denne gangen kom assosiasjonen av seg selv. Ja, for jeg hadde selvfølgelig glemt den detaljen i mellomtiden.
Der Shrines... befant seg mer mellom Casus Luciferi og Sworn to the Dark, kan EPen Infamata i større grad plasseres mellom Sworn... og Lawless Darkness.
Dersom noen har problemer med det, får de heller lete etter ny musikk på annet hold.


piggtråd
Rangering

Gorger