heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 35, 2017

31.08.17

LECTERN - PRECEPT OF DELATOR

Lectern - Precept of Delator Meget Bra

Via Nocturna, 30.09.16
I dag ble jeg kontaktet av romerne i Lectern, som iherdig fortsetter å promotere sin siste skive, Precept of Delator, gitt ut for 11 måneder siden. I en tid preget av overflod av både musikk og informasjon (ekte som falsk), er opp-merksomhet gull verdt. Og jeg skaper gjerne litt blest.
Navnet virket kjent, og det viste seg at jeg allerede hadde mottatt promoen fra Via Nocturna for et år siden, men at den hadde druknet i flodbølgen.
Som du kan lese på nyhetssiden, er en ny side dedikert til band-bidragsytere på plass, og Lectern rakk akkurat å finne sin plass nederst på listen.

piggtråd
31.08.17

OSSUARY INSANE - DEMONIZE THE FLESH & POSSESSION OF THE FLESH

Ossuary Insane - Demonize the Flesh & Possession of the Flesh Bra

Blood Harvest, 01.09.17 & 29.07.16
Ossuary het dødsmetall-bandet som ble skapt i Minnesota, USA i 1991. Noe de het fram til 1995. Kun en demo ble gitt ut under originalt navn. Som Ossuary Insane slapp de sin eneste fullengder, Demonize the Flesh i 1998. Bandet eksisterte på varierende vis og i ulike former fram til ca 2010, skjønt line-upen virker å ha vært ustabil. Bandet skapte en del musikk, men livet var turbulent, og lite ble gitt ut på skikkelig vis. Før i fjor.


piggtråd
29.08.17

MIST OF MISERY - SHACKLES OF LIFE (EP)

Mist Of Misery - Shackles of Life Bra

Black Lion Records, 31.08.17
Etter en EP (2010) og en fullengder (2011) jeg gikk glipp av, ble en middelmådig EP utgitt i 2014 og deretter re-lansert av Black Lion i april i fjor. I etterkant gjorde svenskene det kunststykket å lanserte en fullengder hvor alle aspekter var strammet inn og knivseggen (eller lydbildet om du vil) var fin-slipt. Noe av en bragd, selv om jeg hadde tiltro til at at karene hadde det i seg.
Utgivelsene vi snakker om er EPen Temple Of Stilled Voices og det mesterlige albumet Absence.
Mist Of Misery lanserer herved Shackles of Life, første del i en serie av to EPer.

piggtråd








Rangering









Gorger