heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 11, 2017

19.03.17

ARALLU - MIDDLE EASTERN BATTLEFIELD (DVD)

Arallu - Middle Eastern Battlefield Middels

Selvutgitt, 06.06.16
Etter en lengre periode med daglig skallebank har jeg lite nytt å by på, men jeg har en solid bunke halv-skrevne kladder å plukke fra. Jeg kunne fylt en hyllemeter med utgivelser merket “dårlig samvittighet”, da det er mye jeg ikke har rukket å skrive om. Som denne DVDen, som jeg mottok for et halvt år siden. Tiden er overmoden for omsider å presentere Middle Eastern Battlefield, en dobbel DVD med to konserter og seks musikkvideoer som bonusmateriale fra israelske Arallu.

Når et forholdsvis ukjent bandet fra et land med stort klasseskille gir ut DVD, vet vi omtrent hva vi går til. Den tekniske kvaliteten er under pari, men entusiasmen er tilstede i full monn, og tross noe bootleg-følelse, er det kjekt med et live-dokument fra et band som fortsatt tilhører undergrunnen.

piggtråd
18.03.17

ONIRIK / GRIMFAUG - MMXIV-MMXVI (Splitt)

Onirik / Grimfaug - MMXIV-MMXVI Ganske Bra

Iron Bonehead & Altare , 17.03.17
Portugisiske Onirik var vi vært innom i forbindelse med bandets fjerde album, Casket Dream Veneration. Denne gangen tar vi en titt på en ny splitt med belgiske Grimfaug.
Gonius Rex er fortsatt konge og hertug i eneveldet Onirik. Grimfaug er derimot et ubeskrevet blad på disse sider. Bandet ble dannet i 2001, og slapp demo og to album i løpet av millenniets første tiår. Det har nå vært stille fra bandet i ti år, og bandet returnerer med ny besetning. Bandet er redusert til duo, og kun Norgaath gjenstår fra den originale besetningen.

piggtråd
18.03.17

A MOURNFUL PATH - FROM THE WRECKAGE OF HUMILIATION (Singel)

A Mournful Path - From The Wreckage Of Humiliation Bra

Inverse Records, 16.03.17
Vi holder oss i Australia, hvor atter et nytt prosjekt er iferd med å ta form, men beveger oss omlag 80 mil sør fra Brisbane til Newcastle. A Mournful Path ble en realitet i fjor sommer, og består av brødrene David og Michael Romeo. Karene jobber for øyeblikket med sin debut. Hvorvidt resultatet blir album eller EP er riktignok ennå uvisst.
Som en forsmak, serveres ene og alene låta From the Wreckage of Humiliation, som klokker inn på fem minutter.


piggtråd
18.03.17

CONSUMMATION - RITUAL SEVERANCE (EP)

Consummation - Ritual Severance Bra

Invictus Productions, 13.03.17
Consummation fra Brisbane på Australias øst-kyst består av en eller flere medlemmer fra Impetuous Ritual. Bandet slapp sin første utgivelse, en selvtitulert to-spors demo, i 2012. Her følger en to-låters EP hvor innsatsen er økt fra 15 til 21 minutter.
Bandet spiller en hybrid av death og black metal, men framstår som mindre kakofonisk enn Impetuous Ritual. Consummation bevarer et snev av kaos, men i kontrollerte, rituelle former.


piggtråd
Rangering

Gorger