heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

September 2016:

30.09.16

EVIL INVADERS - IN FOR THE KILL (EP)

Evil Invaders - In For The Kill Ganske Bra

Napalm Records, 30.09.16
Fjorårets, nei, faen heller, tiårets mest frenetiske, energiske og underholdende thrash-skive het Pulses Of Pleasure, og var attpåtil en debut.
(Det finnes selvfølgelig mange andre thrash-skiver jeg ikke har hørt, så ta min hovmodige drittprat med noen klyper salt.)
Belgiske Evil Invaders er tilbake, om enn bare med en EP.

To av låtene er nye, og de to resterende er live-versjoner av spor fra albumet.


piggtråd
30.09.16

ARS VENEFICIUM - THE REIGN OF THE INFERNAL KING

Ars Veneficium - The Reign of the Infernal King Bra

Immortal Frost Productions, 26.09.16
Etter tre år med aktivitet og noen småutgivelser, er belgiske Ars Veneficium klar til å erobre verden med bestialsk svart metall. De må riktignok stille seg i kø med horden av håpefulle, men skulle det bli kamp om plassene, og fysisk håndgemeng, ligger ikke disse belgierne nødvendigvis så fryktelig dårlig av. Det høres ihvertfall ikke ut som om de er redde for å svinge kampøksa.


piggtråd
28.09.16

DEATHCULT - BEASTS OF FAITH

Deathcult - Beasts of Faith Meget Bra

Invictus Productions, 26.09.16
Jeg avsluttet min gjennomgang av Demo '12 med å proklamere at “Jeg gleder meg sykt til [den annonserte debut] skiva...”.
Tiden har kommet for Sveitsiske Deathcult. Omsider har de vandøde steget opp fra sine respektive kister for å deklarere sin morbide og rabide gravkammer-dødsmetall i sin fulle dårskap.
Jeg slengte rundt meg med referanser sist gang, og kan like gjerne by på nye nå. Karene bygger sitt mausolé på uvigslet jord, over en gravplass med en sterk eim av den gamle skole.

piggtråd
27.09.16

FROM THE VASTLAND - CHAMROSH

From the Vastland - Chamrosh Ganske Bra

Immortal Frost Productions, 26.09.16
Sina, iraneren som gjorde nordmann av seg for å spille true Norwegian black metal uten å risikere straffeforfølgelse av Ayatollaen, er tilbake.
Det var forøvrig en heller forenklet framstilling. Jeg har ikke sett dokumentarfilmen Blackhearts, og kjenner ikke den eksakte bakgrunn for emigrasjonen.
De som liker sin metall svart, vet like fullt hva det går i. From the Vastland byr ikke på sjokkerende overraskelser.


piggtråd
25.09.16

SEVEN SINS - DUE DIABOLI ET APOCALYPSE

Seven Sins - Due Diaboli et Apocalypse Bra

Satanath Records, 20.09.16
Seven Sins debuterte i 2012, og er nå klar med oppfølgeren, som er “en konseptuell reise gjennom de mørke og obskure sider av middelalderen i Øst-Europa og Asia”.
Hvem og hva er så Seven Sins?
Bandet er en kvintett fra Kasakhstan. Landet er, med sine rundt 30 aktive band med utgivelser å vise til, ikke det mest prominente på metall-kartet, så det forteller gjerne ikke så mye.
Jaggu godt at jeg kan bidra til å kaste litt lys over saken da.


piggtråd
25.09.16

PREDATORY LIGHT - PREDATORY LIGHT

Predatory Light - Predatory Light Meget Bra

Invictus Productions, 23.09.16
Amerikanernes første demo, MMXIV fra 2014, fikk jeg presentert når den ble reutgitt året etter, men den andre demoen og den påfølgende splitten med Vorde, rakk jeg dessverre ikke å prosessere.

Bandet spiller alkalisk og alkymistisk svart, dødelig doom, og har utviklet seg bra uten å neglisjere sine røtter.


piggtråd
25.09.16

SORCIER DES GLACES / ENDE - LE PUITS DES MORTS (Splitt)

Sorcier des Glaces / Ende - Le puits des morts Meget Bra

Obscure Abhorrence Productions, 20.09.16
Quebec-kanadierne i SDG smir mens det sot-svarte jernet er varmt, og gir ut nye 30 minutter med isende svart atmosfære på en splitt med artsfrendene i franske Ende bare syv måneder etter at herlige North forsterket de rådende vinter-stemninger.

Kalde fransk-kanadiske vinder bringer denne gang to ganger fire spor på tilsammen nærmere timen, på en splitt hvis tittel kan oversettes til “De dødes brønn”.


piggtråd
24.09.16

DRUDKH / GRIFT - BETRAYED BY THE SUN / HÄGRINGAR (Splitt)

Drudkh / Grift - Betrayed By The Sun / Hägringar Bra

SOM - Underground Activists & Nordvis, 16.09.16
Drudkh returnerer med den andre utgivelsen i sin serie med annonserte splitter. Denne gangen sammen med Grift, hembygdsångestens kommissärer.

Drudkh leverer som vanlig god kvalitet, men over-eksponering for deres sedvanlige stil gir etterhvert også en fornemmelse av “tomgang”, om enn svak. Da er det denne gang møtet med svenskene som gir størst avkastning.


piggtråd
23.09.16

HELLGOAT - EDEN IN FLAMES

Hellgoat - Eden in Flames Middels/Svakt

Boris Records & Pale Horse Records, 15.09.16
Metal Archives oppgir to av tre band med samme navn som “black metal”, mens det tredje bandet, fra Singapore, kategoriseres som “raw black metal”. Det viser seg imidlertid at vi skal til USA.
Dersom bandet fra Singapore er råere enn dette, tror jeg faktisk at jeg står over, for amerikanerne freser stort sett avgårde med upolert brutal avsky.
Karene har tre fullengdere og en bråta med småting på CVen, etter mer enn ti år i Satans service.


piggtråd
22.09.16

AETHERNAEUM - ZWISCHEN ZWEI WELTEN (Singel)

Aethernaeum - Zwischen zwei Welten Bra

Einheit Produktionen, 02.09.16
I 2012 plukket jeg opp et soloprosjekt av en Alexander Paul Blake, som etter det jeg mener å huske leverte ganske god melankoli i form av atmosfærisk svartmetall.
Året etter fant jeg glede i de storslåtte og sørgmodige komposisjoner på Aethernaeums debut, som bare aller kortest fikk en liten notis her. Dersom jeg på det tidspunkt var klar over at de to bandene i praksis var de samme, så var det ihvertfall glemt kunnskap nå.
I fjor slapp Aethernaeum skiva Naturmystik, uten at jeg fikk det med meg. Denne singelen skal vi dog ta en kjapp gjennomgang av.

piggtråd
22.09.16

OREWOET - AFRODISIACUM DER VROOMHEID (EP)

Orewoet - Afrodisiacum der vroomheid Bra

Heidens Hart Records & Amor Fati Productions, 16.09.16
Orewoet. Igjen en debutant. Atter igjen en utgivelse med med god ekstremmetall som egentlig har litt for lite egenart til å utmerke seg bemerkelsesverdig.
Jeg har uansett sansen for bandets svartmetall som svirrer som hekser og demoner rundt lytteren. En lytter som i sin tur kokes levende i en pøl av sydende og putrende mudder.
Individuelt sett leverer nederlenderne forrykende ond riffing med et helvetes driv og satanisk svart vokal som sandblåser ørene som et gneldrende rivjern. Den infernalske vokalen flår huden av lytteren og setter kronen på verket.

piggtråd
20.09.16

NOCTURNE - NOCTURNE

Nocturne - Nocturne Meget Bra

Unlight Productions, 15.01.16
Selv om jeg har en real haug med promoer med utgivelsesdato som nylig har gått ut på dato, og som således burde vært omtalt nå, har jeg også andre fristelser på lager. For å bevare motivasjonen må det være lov med en avstikker fra fastsatt program en gang i blant.

Østerriske Nocturne har omlag ti års fartstid, men debuterte ikke før tidlig i år, og da like gjerne selvtitulert.


piggtråd
20.09.16

JOHANSSON & SPECKMANN - EDGE OF THE ABYSS

Johansson & Speckmann - Edge of the Abyss Ålreit

Soulseller Records, 16.09.16
Rogga er tilbake, og da vet du sikkert hvilken sjanger vi skal ta en nærmere kikk på. Hvor mange album Rogga deltar på i året, vet bare fåglorna. Og Metal-Archives. En av dem har hvisket meg i øret at det kan dreie seg om omlag åtte album så langt i år.
Mannen står for kvalitet, men ikke alt han tar i blir til gull. Det blir snarere til død. Han er ei kong Midas, han er døden. Tilsynelatende.
For tre år siden begynte han å samarbeide med en annen veteran; Paul Speckmann, kjent fra blant annet Master.

piggtråd
20.09.16

INFANT DEATH - VIOLENT RITES

Infant Death - Violent Rites Nokså Svakt

Apocalyptic Empire Records, 23.09.16
Husker du trønder-thrasherne Infant Death?

Bandet består blant annet av folk fra Hellstorm, Katechon og Thorns, og på sin tredje fullengder lirer de fortsatt av seg skitten, frenetisk black/thrash uten vesentlig finesse. Er du på leting etter skjødesløs, fordervet speed metal, har du truffet jackpot.


piggtråd
16.09.16

ANCIENT - BACK TO THE LAND OF THE DEAD

Ancient - Back To The Land Of The Dead Rimelig Bra

Soulseller Records, 16.09.16
To gamle norske krigere i sotet drakt viser for første gang på mange år nytt livstegn i disse dager. Ingen av dem kan derimot kalles frontkjempere, for selv om begge har en perifer tilknytning til tidlig 90-talls svartmetall, er ingen av dem direkte representanter for tnbm.
Ancient fikk vel litt pes for sin gotisk/melodiske vampyr-romantiske retning om jeg ikke husker feil. Skjønt ikke så mye pepper som Dimmu for sin utskjelte lettfordøyelige synt-baserte symfoniske vridning eller Antestor for deres tåpelige “unblack metal”.

piggtråd
15.09.16

FINSTERFORST - #YØLØ (EP)

Finsterforst - #YØLØ Svakt

Napalm Records, 16.09.16
Tyske Finsterforst har kjempet i årevis for å bygge et kvalitativt pagan/folk-metallisk brygg, og skape seg et navn. Etter hvert klarte de å klatre ut av den generiske startgropa og vokse helt opp i eliten.

Ikke før har de lagt alle amatørmessige barnesykdommer bak seg og gitt ut en av de beste folkmetall-skivene i nyere tid, Mach Dich Frei, før de bestemmer seg for å sverte navnet Finsterforst med nye infantile krumspring.


piggtråd
14.09.16

KHEPRA - COSMOLOGY DIVINE

Khepra - Cosmology Divine Meget Bra

Rain Without End Records, 10.09.16
Noen ganger bare vet du at det er full klaff allerede ved første lytt. Da gjenstår bare å nyte musikken med et håp om at detaljrikdom og intrikate nyanser skal gi lang og fruktbar levetid. I verste fall kan mangel av den slags lede til gradvis skuffelse.

Mye tydet tidlig på at tyrkerne i Khepra skulle føye seg pent inn blant de mer vellykkede første forsøk, og heldigvis dabber heller ikke tilfredsheten av etter hvert.


piggtråd
13.09.16

GIORDANO BONCOMPAGNI - NEW SHRED GENERATION

Giordano Boncompagni - New Shred Generation Ikke bedømt

Sliptrick Records, 15.06.16
Ikke vet jeg helt hva jeg skal mene om New Shred Generation, og ikke spiller det noen større rolle.

Tiden er knapp for en stresset kanin med vest og lommeur, så dette blir bare en kort presentasjon.

Giordano Boncompagni er gitarist av det teknisk habile slaget, og italieneren glir fint inn blant andre gitaronanister.


piggtråd
13.09.16

FAUSTIAN DRIPFEED - BETWEEN THIS AND DEATH (EP)

Faustian Dripfeed - Between This And Death Bra

Selvutgitt, 26.08.16
Det spirer og gror i de norske kriker og kroker, og nykommeren Faustian Dripfeed fra Stavanger er atter et målbevisst ungt ensemble som forsøker å etablere en posisjon som hoffleverandør av hardtslående metall.
Karene spiller dødsmetall med en melodisk tilnærming, og de gjør ikke skam på hverken hjemsted eller sjanger. Spesielt ettersom de spiller på et langt større register enn først antatt.
På litt i underkant av 20 minutter stifter vi bekjentskap med fem relativt kløktige og varierte låter fra et sultent band som har det som kreves for å nå lengre.

piggtråd
12.09.16

NOX FORMULAE - THE HIDDEN PATHS TO BLACK ECSTASY

Nox Formulae - The Hidden Paths to Black Ecstasy Meget Bra

Dark Descent Records, 16.09.16
Etter minst fem runder på Nox Formulaes skjulte sti, var mine kunnskap om dette band fortsatt ikke-eksisterende. Etter litt research visste jeg fortsatt ikke mer om grekerne enn nasjonalitet, at de ikke hadde gitt ut musikk tidligere (ihvertfall ikke i fullengder format), at de opprettet sin Fakebook profil på tampen av fjoråret, og at de i skrivende stund ennå ikke var lagt til på Metal Archives.

I tillegg til at de er over gjennomsnitt opptatt av hemmelige okkulte riter.

piggtråd
12.09.16

AZZIARD / NIRNAETH - ST (Split)

Azziard / Nirnaeth - st Bra

Kaotoxin Records, 22.07.16
Mengden utgivelser gjør det nesten fristende å utelukkende konsentrere seg om fullengdere, men rett som det er kommer man over interessante utgivelser i andre formater.

Som en god antikrist, lar jeg meg selvfølgelig villig lede inn i fristelse.

Denne nøyaktig 10 minutter korte saken ønsker å lede din oppmerksomhet til to franske svartmetall-band som kanskje ikke har fått så alt for mye av nettopp det.

piggtråd
10.09.16

IMPURE CONSECRATION - SUCCUMB TO IMPURITY FIRE (EP)

Impure Consecration - Succumb to Impurity Fire Bra

Blood Harvest, 29.07.16
Amerikanerne i Impure Consecration er igjen et nokså nytt band, og deres Succumb to Impurity Fire er et forvarsel om kommende helvetesild.
EPen består av to låter på tilsammen rundt ti minutter. Besynderlig nok har de to sporene ekstremt ulik lyd, og fungerer sånn sett utmerket som eksempel på hvor mye lyd faktisk har å si.
Det høres ut som om disse er innspilt på ulik lokasjon, og at man kun hadde penger nok til å leie inn produsent i ett av to tilfeller.

piggtråd
10.09.16

IN OBSCURITY REVEALED - GRIM FUMES OF REVELATION (EP)

In Obscurity Revealed - Grim Fumes of Revelation Middels/Bra

Blood Harvest, 12.09.16
Meksikanerne i In Obscurity Revealed er atter et lovende band å holde et øye med. Gutta spiller hva man på engelsk kaller blackened death metal, men promoskrivet fleiper med at disse forrykende låtene like gjerne kan anses som deathened black metal.
De har et poeng, for amalgamet av ondskap og bestialitet låter som en legering uten skjøter.


piggtråd
09.09.16

MORBOSATAN - THE LAST SACRIFICE (EP)

Morbosatan - The Last Sacrifice Svakt

Blood Harvest, 12.09.16
Navnet hørtes kjent ut, men jeg forveksler nok Morbosatan med Morbo og Morbosidad.
Disse karene kommer fra Peru, og har vært aktive siden 2013. Line-up'en teller blant annet Toñyn Destructor fra Anal Vomit bak slagverket.
The Last Sacrifice består av tre låtet og fjorten minutter med bestialsk black/death som lukter av mugg, råte og primitiv undergrunn.
Lyden høres ut som en gammel kassett som har ligget i fuktig jord siden Sarcofagos glansdager, og innholdet er i omlag samme gate.

piggtråd
09.09.16

AMPHISBAENA - AMPHISBAENA (EP)

Amphisbaena - Amphisbaena Ganske Bra

Iron Bonehead, 09.09.16
Kanadiske Amphisbaena leverer teknisk habil (om ikke direkte teknisk) kaos-infisert dødsmetall. Gjennomføringen er suksessfull, og avsindige stemninger manes fram.
Likevel får jeg et litt ambivalent forhold til bandets virke.

Kvartetten består stort sett av folk med mye erfaring. Den selvtitulerte EPen er deres første utgivelse, og har fire låter, svært ujevnt fordelt på 24 minutter. Lyden er skitten og møkkete, og Tore Stjerna har mastret den.


piggtråd
09.09.16

PENTARIUM - SCHWARZMALER

Pentarium - Schwarzmaler Middels

Boersma Records, 09.09.16
Hvilken metallisk bolk sorterer så disse melodiske tyskerne under? Det første jeg tenker på er såkalt melodisk dødsmetall, en svært diffus benevnelse, ettersom den brukes både om reell dødsmetall med melodisk framtoning, og Gøteborg-metall.
Her snakker vi om noe tilnærmelsesvis i tråd med det sistnevnte, med ekstra tilbehør. Selv kaller de det dark metal. Atter en relativt diffus genre. Men like fullt en adekvat beskrivelse.


piggtråd
08.09.16

SELF-HATRED - THEIA

Self-Hatred - Theia Bra

Solitude Productions, 05.09.16
Det føles som om det har gått en stund siden jeg sist ble tilgodesett ren death/doom av årgangs-oppskrift. Fra den Tsjekkiske republikk kommer debutanten Self-Hatred, en sekstett stort sett bestående av folk med begrenset erfaring, som framfører blytung tristesse som om tiden har stått stille under et sort slør av evig sorg de siste 25 årene.
Theia åpner på klassisk mannér, med tunge riff, dyp growl og vakre melodier av trøstesløs tristesse som innhyller lytteren og bedøver alle andre sanser enn hørselen på beroligende vis.

piggtråd
07.09.16

LOTH - LOTH

Loth - Loth Middels

Northern Silence Productions, 09.09.16
Loth har de altså valgt å kalle seg disse to franskmennene, uten at jeg kan kaste lys over bakgrunnen for nettopp det.
Loth er atter et band som har fått det for seg at verden behøver mer atmosfærisk sortmetall.
De har derimot ikke fått noen nye lyse idéer som kan bidra til allsidighet eller annet nytt innen sjangeren.


piggtråd
07.09.16

XALPEN - BLACK RITES (EP)

Xalpen - Black Rites Bra

Morbid Skull Records, 06.09.16
For et par år siden slo chilenske Juan Pablo Nuñez (tidligere i Bloody Torture og Swarm of Hatred) og tyske Alvaro Lillo (Execrator, samt live for Watain), som tydeligvis selv kommer fra Chile, sine hoder sammen.
Målet var å skape mørk og rå svartmetall, en rituell portal til avgrunnen, spirituelt kaos, en fullt ut dedikert, kanalisert manifestasjon av urgammel okkult kunnskap, ekstase, transe og satanistisk hengivenhet.
Med seg fikk de Pablo Gatica (fra Pagan Funeral) til å håndtere trommene.

piggtråd
06.09.16

LUX ABSENTIA - ANTIGNOSIS (EP)

Lux Absentia - Antignosis Suverent

Fallen Empire Records, 10.08.16
Etter et knapt halvannet minutts meningsløs ambient intro, som pussig nok også spiller rollen som tittelspor, viser New Jersey bandet hva som bor i dem, eller rettere sagt ham, med knapt åtte minutter lange Endless, Aimless, Ruthless Power, den første av to fete låter.

Jeg burde kanskje heller skrevet “hva som har tatt bolig i ham”, for mistanken retter seg mot fremmedartede parasitter som tar kontroll over nervesystemet, og reduserer sin vert til et blodtørstig primitiv og aggressivt rovdyr.


piggtråd
05.09.16

ABYSSUS / SLAUGHTERED PRIEST / DEATH COURIER / DREAMLONGDEAD (Split)

Abyssus / Slaughtered Priest / Death Courier / DreamLongDead Bra

Screaming Victims Distro, 25.03.16
Velkommen til en kjapp gjennomgang av en splitt mellom fire greske ekstremmetall band, gitt ut for snart et halvt år siden.
Forvent ei stereotypisk hellensk sortmetall, men heller black/death hybrider, stort sett med hovedvekt på aspekter vedrørende brutal avliving.
På et kvarter rekker samtlige å levere sine bidrag, så her går det kjapt i svingene.


piggtråd
05.09.16

ILLUSIONS DEAD - IMMORTAL DOMAIN (Single)

Illusions Dead - Immortal Domain Bra

Selvutgitt, 06.08.16
Illusions Dead er en finsk black/death entitet med én skive på samvittigheten.
Immortal Domain er en singel med innbydende omslag, bestående av en litt over fire minutter lang tittellåt.
Hvordan fullengderen Celestial Decadence fortoner seg, skal jeg ikke uttale meg om, da jeg dessverre bare har tatt meg minimalt med tid til å sjekke den ut selv. Immortal Domain kombinerer ihvertfall råskap med mye melodi på godt vis.


piggtråd
04.09.16

HELLSPAWN - THERE HAS NEVER BEEN A SON OF ME

Hellspawn - There Has Never Been A Son Of Me Meget Bra

Old Temple, 12.03.16
Hellspawn er en polsk dødsskvadron med 13 år bak seg. Dermed er deres tredje skive fullt i stand til å skape forventninger, eller i det minste forhåpninger, selv om navnet som sådan til nå har vært ukjent for meg.
Svært gledelig er det da å kunne konstatere at polakkene innfrir.
Denne ingressen er likevel misvisende, da jeg ikke hadde den ringe anelse om bandets opprinnelse da jeg først lot meg imponere av skiva.


piggtråd
04.09.16

MARE COGNITUM & AUREOLE - RESONANCE: CRIMSON VOID (Split)

Mare Cognitum & Aureole - Resonance: Crimson Void Bra

Fallen Empire Records, 10.08.16
Etterhvert velkjente Mare Cognitum er tilbake. Denne gang i samarbeid med (noe) mindre kjente Aureole. Sammen har de begitt seg ut på en bemannet ferd gjennom kosmos enorme tomhet. Bandenes journaler er dog ikke så fremmedartede som det gigantiske ukjente univers skulle tilsi. Metall-bransjen har tross alt ansatt en rekke astronauter de senere år.

Beretningen fra fremmede verdener er likevel langt fra “kjedsommelig”.

piggtråd
03.09.16

SURGIKILL - SANGUINARY REVELATIONS

Surgikill - Sanguinary Revelations Svakt

Hells Headbangers, 26.08.16
Bak Mario Lopez håndmalte cover, finner vi angivelig dødsmetall av den gamle skolen.
Stevo do Caixao fra Impetigo med mer har latt seg inspirere av de ledende leverandører av skrekk og gørr, ondskap, råskap, tyngde og fart, og fått med seg fem andre erfarne musikanter.
Autopsy, Grave, Funebre, Demigod, Repulsion, Terrorizer, Crematory og Incantation nevnes som inspirasjonskilder.


piggtråd
03.09.16

BLIGHT - THE TEACHINGS (EP)

Blight - The Teachings Rimelig Bra

Heathen Tribes, 31.08.16
Blight spiller en form for svart metall som ser ut til å ha svingt av ved et lite kjent veiskille langs evolusjonens rute.

Kunne bandet, som selskapet, kanskje ha sine røtter i Grekenland, hvor en avstikker av proto black metal slo rot og utviklet sin egen retning? Neppe.

Amerikanske kanskje, eller eventuelt sentral-Amerikansk? Feil igjen. Men ikke like feil.


piggtråd
03.09.16

FRIGORIS - NUR EIN MOMENT…

Frigoris - Nur ein Moment… Medium Svakt

Hypnotic Dirge Records, 25.08.16
Vel vitende om Hypnotic Dirge Records renommé, selskapet samarbeid blant annet tett med Solitude Productions, sa jeg ja til å anmelde denne uten å vite hva jeg gikk til.
Da det viste seg at Frigoris ikke passet inn i den trygge, gode døds/doom profilen, men heller farger verden mørkegrå med dyster-blå nyanser i form av monoton post-metall, var jeg nær ved å resignere.
La meg likevel presentere Nur ein Moment… für Sie, der liebt post-metall.

piggtråd
02.09.16

VIKE TARE - FEED THE FLAMES

Vike Tare - Feed The Flames Bra

Einheit Produktionen, 02.09.16
Vike Tare fra nordlige Tyskland spiller ikke Thuringian Pagan Metall, de spiller Frisian Pagan Black Metal, en mer direkte og tradisjon form for pagan, med sortere linjer og elementer av folkelig arv og kulturell last i melodilinjene, men ikke ved bruk av rene folkinstrumenter.
Som albumtittelen Feed The Flames antyder, er det bare å mate på med treverk til bålet når mandige proporsjoner.


piggtråd
02.09.16

SURTURS LOHE - SEELENHEIM

Surturs Lohe - Seelenheim Bra

Einheit Produktionen, 02.09.16
Sekstetten Surturs Lohe feirer hele 20 år, uten tidligere å ha invadert mitt privatliv. Bandet har kanskje ikke hatt noe stort gjennombrudd, men har da heller ikke vært de mest aktive på utgivelses-fronten. Et par skiver ble sluppet tidlig i inneværende århundre, og et tredje album ble lansert for fem år siden.
Selv definerer bandet fra Thuringia, sentralt i Tyskland, seg som Thuringian Pagan Metal.


piggtråd
02.09.16

WHIPSTRIKER - ONLY FILTH WILL PREVAIL

Whipstriker - Only Filth Will Prevail Svakt

Goatprayer Records, 01.09.16
Åttitallet er tilsynelatende ikke over. Enten det, eller så har brasilianske Whipstriker bare aldri forlatt det gyldne tiår.

Dersom en mikstur av heavy speed og punka proto-black er akkurat det du trenger for å komme gjennom høsten, og dersom en lettbeint hybrid av Venom og en neve andre band med rølpete fuck-all attityde kan friste...


piggtråd

Gorger