heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Uke 14, 2018

06.04.18

MISANTHROPIC RAGE - IGNE NATURA RENOVATUR INTEGRA

Misanthropic Rage - Igne Natura Renovatur Integra Terningkast 4

Godz ov War Productions, 12.03.18
16 måneder etter debuten Gates No Longer Shut, er den polske duoen Misanthropic Rage tilbake med mer egenartet svart metall.
Andreskiva Igne Natura Renovatur Integra, er riktignok ikke like besynderlig og kuriøs som forrige skive, men også denne har bandets bisarre signatur-stemning intakt.
Mye takket være lyden.
Lydbildet føles som det resonnerende ekko som gjerne gjaller i lange tunneler. Stemningen antar en form for tunnel-syn, i det man faller i transe.

piggtråd
05.04.18

ANGANTYR - ULYKKE

Angantyr - Ulykke Terningkast 3

Northern Silence Productions, 30.03.18
Det danske enmannsbandet Angantyr burde være et velkjent navn blant kjennere av blasfemisk undergrunns-ekstremmetall. Enehersker Ynleborgaz, har frontet naken, kald og primitiv svartmetall siden 90-tallet. Det er nå 20 år siden Angantyr slapp sin første demo.
Selv om bandet trolig er Danmarks mest kjente black metal band, ser ikke navnet ut til å være det heiteste.
Ulykke er det sjette albumet siden debuten Kampen Fortsætter i 2000. Mitt noe perifere forhold til bandet begrenser seg til de tre første skivene, hvorav Hævn (2007) er en soleklar favoritt.

piggtråd
04.04.18

DEMONICAL - CHAOS MANIFESTO

Demonical - Chaos Manifesto Terningkast 3

Agonia Records, 23.03.18
Stridsmaskinen Demonical ruller utrettelig videre.
Bandet er tilbake med nok en dose svartsvidd døds-metall. Konstellasjon har nå over ti års fartstid, og ble kjapt og ufullstendig presentert i forbindelse med EPen Black Flesh Redemption.
Bandet låter umiskjennelig svenske på Chaos Manifesto. Her spares ikke på sirkelsag-vreng. Bruken av HM2-pedal er ihvertfall ikke brukt sparsommelig.
Jeg har litt sansen for Demonical, skjønt bandet imponerer ikke overvettes mye i denne omgang.


piggtråd

Karakterskala
Graderingsskala

Gorger