heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Omtaler Uke 36, 2017

09.09.17

CANNABIS CORPSE - LEFT HAND PASS

Cannabis Corpse - Left Hand Pass Terningkast 4

Season of Mist, 08.09.17
Det kan være lett å avfeie et band ved navn Cannabis Corpse som et rent parodi-band. Men å gjøre det, ville vært en forhastet feiltagelse. Selv med en parodisk tittel som Left Hand Pass, leverer amerikanerne dødelige varer som står støtt på egne ben.
Bandet er nok ikke min absolutte dødsmetall-favoritt, og under første skivesnurr føltes guttas nye skive riktig så generisk. De innrøykte bong-svingerne har likevel alltid levert grei øs, noe de gjør også denne gang. De begynner da også å bli riktig så erfarne, brødrene Landphil og HallHammer.

piggtråd
05.09.17

KAFIRUN - ESCHATON

Kafirun - Eschaton Terningkast 4

Seance Records, 26.06.17
Når Kafirun, et for meg totalt ukjent band, bringer tildels atonal og kaleidoskopisk black metal med okkulte undertoner til torgs, skulle man tro det var midt i blinken.
Ved første og andre forsøk får jeg dog ikke helt taket på musikken. Etter en tid kommer det seg noe, og skiva blir ganske trivelig.
I mangt et tilfelle ville jeg sagt “utrivelig”, men albumet er behagelig, og jeg føler ikke at ugjestmildheten er myntet på meg som sådan.


piggtråd
04.09.17

ARGUS - FROM FIELDS OF FIRE

Argus - From Fields Of Fire Terningkast 3

Cruz Del Sur Music, 08.09.17
På tide å dyppe tærne i ungdomskilden igjen.
Argus er et amerikansk heavy metal band som kanskje ikke behøver noen introduksjon blant genre-kjennere, men som ikke dermed sagt kimer med erindringens bjeller i mine ører.
Bandet har blant annet tre skiver bak seg, fra 2009 til 2013. Det har altså gått noen år siden sist.
From Fields Of Fire er et gjennomført verk, og jeg trives greit i albumets selskap, men et par subjektive ankepunkter trekker likevel ned.


piggtråd

KarakterskalaGorger