heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 48, 2017

03.12.17

THANTIFAXATH - VOID MASQUERADING AS MATTER (EP)

Thantifaxath - Void Masquerading as Matter Bra

Dark Descent Records, 24.11.17
Thantifaxath er en kanadisk trio som spiller en mer eller mindre kaleidoskopisk form for svartmetall. Bandet debuterte i 2014, og er nå tilbake med en EP bestående av fire spor.
Dersom bare fire låter ikke er nok til å dekke dine perverterte behov, så vit at Void Masquerading as Matter varer i godt over halvtimen.
For mitt vedkommende varer den dog noe kortere, da jeg ikke har noe å hente i det siste sporet. Alt frem til dess er derimot stor stas.


piggtråd
29.11.17

BLACK ALTAR / BEASTCRAFT - WINDS OV DECAY / OCCULT CEREMONIAL RITES (Splitt)

Black Altar / Beastcraft - Winds Ov Decay / Occult Ceremonial Rites Kult

Odium Records, 30.11.17
Polske Black Altar ble født under den ugudelige heksesabbaten på Valborgsnatten i 1996, fremmanet av yppersteprest Shadow. Bandet fyller altså 21.
Et jubileum så rundt at det uten tvil må markeres.
Shadow - skaper, pådriver, autokrat og monark i både Black Altar og Odium Records - drev bandet med en rekke utskiftinger fram til 1999. Da stabiliserte besetningen seg som trio. Etter fem år, bestemte dog Shadow seg for å fortsette ferden alene.
Her har han påkalt Beastcraft fra de døde for med brask og bram å feire disse år viet til nekromantisk heksekunst.

piggtråd
27.11.17

BROTTHOGG - THE LAST TRAVELER (EP)

Brotthogg - The Last Traveler Fett

Selvutgitt, 05.11.17
Trondheimsbandet Brotthogg skiller seg stort sett ut fra øvrige band i Nidaros ekstremmetall-scene. Bandet spiller da heller ikke hverken fiendtligsinnet svartmetall eller voldsforherligende dødsmetall ev tradisjonell art.
Brotthogg har forbindelser til begge grener, men deres black/death er mer melodisk og progressivt anlagt, uten at det går så alt for mye på bekostning av aggressivitet.
Celtus fra Subliritum er mesterhjernen bak Brotthogg, og spiller selv alt av instrumenter. Med seg har han makker Arcan fra Subliritum, og Craig fra Chton, som begge stepper inn på vokal.

piggtråd
Rangering

Gorger