heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 47, 2017

26.11.17 Kjapp melding:
I september i fjord, slapp sveitsiske Virvum sin teknisk-progressive debutskive Illuminance.
På fredag ble denne re-utgitt av Season of Mist.
piggtråd
21.11.17

BARSHASKETH / OUTRE - SEIN / ZEIT (Split)

Barshasketh / Outre - Sein / Zeit Bra

Blut & Eisen Prod. & Third Eye Temple, 27.11.17
Dette er en splitt jeg har gledet meg til, men forventninger er som kjent alle skuffelsers mor. Kanskje best å tilnærme seg med forsiktighet.
Både Barshasketh og Outre har imponert betraktelig. Deres siste skiver, Ophidian Henosis og Ghost Chants, begge gitt ut i 2015, har etterlatt både varig inntrykk og varige mén.
Sein / Zeit presenterer de to gruppene et konsept basert på det filosofisk verket Væren og tid (Sein und Zeit), utgitt i 1927. Bandene fordeler fornuftig nok de to hoved-temaene seg imellom.

piggtråd
20.11.17

:NODFYR: - IN EEN ANDERE TIJD (EP)

:Nodfyr: - In Een Andere Tijd Bra

Ván Records, 10.11.17
:Nodfyr: kommer fra Nederland, og har satt seg fore å skape pagan metall inspirert av lokal folklore og mytologi, samt naturen i deres hjemsted i provinsen Gelderland.
Navnet har de tatt for et gammelt ord som beskriver en hedensk metode for å lager ild (need-fire). Denne praksis ble også nevnt i manuskriptet “Indiculus superstitionum et paganiarum” fra 700-tallet, atter et stykke katolsk “inkvisisjonell” propaganda, som i likhet med Malleus Maleficarum - Heksehammeren - var ment for å identifisere og eliminere hedenske tradisjoner.


piggtråd
Rangering

Gorger