heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 45, 2017

11.11.17

THE DEVIL'S CRADLE - THE STORY OF FINNISH BLACK METAL

The Devil's Cradle - The Story of Finnish Black Metal

Svart Publishing, 03.11.17
The Devil's Cradle - The Story of Finnish Black Metal er en bok skrevet av journalist Tero Ikäheimonen, lokalisert i Helsinki. Jeg har ikke lest boken i sin helhet, og setter derfor ingen gradering, men boken virker imponerende omfattende og gjennomført, så den kan lett anbefales til alle med over middels interesse i finsk svartmetall.
The Devil's Cradle er ikke ment som et leksika over alt som rører på seg i Suomi Finland, men heller som en dokumentasjon av de viktigste aktører i scenen. Tero har gjennomført mer enn 50 intervjuer over de siste fire årene, og bandene er plukket ut etter kriteriet om at de må ha spilt en vesentlig rolle på et eller annet vis. Enten de har vært banebrytende og sjangerdefinerende pionerer eller innovative og grensesprengende nybrottsmenn i videre-utviklingen, eller de bare er særs interessante tilfeller som utmerket seg på annet vis.


piggtråd
10.11.17 I dag ble polske Begeriths herlige andreskive, først selvutgitt tidlig i år, re-utgitt på Minotauro Records.
Les min entusiastiske omtale av A.D.A.M..
piggtråd
10.11.17

SERPENTRANCE - THE BESIEGED SANCTUM (EP)

Serpentrance - The Besieged Sanctum Middels

Blood Harvest, 10.11.17
The Besieged Sanctum er russiske Serpentrances første utgivelse, og ble originalt sluppet på kassett i begrenset opplag tidlig i 2015.
Blood Harvest har tatt på seg oppgaven med å spre faenskapet for alle vinder på vår stadig mer forringede planet.
Serpentrance spiller skitten kakofonisk ekstremmetall. Med denne versjonens bonusspor iberegnet, presenterer de forrykte russerne i første omgang fem låter som i kollektiv psykose klokker inn på halvtimen.


piggtråd
06.11.17

MINNERIKET - AN ALL TOO HUMAN HEART (Singel)

Minneriket - An All Too Human Heart Fett

Akslen Black Art Records, 30.10.17
Det norske svartmetall-bandet Minneriket har vært temmelig aktivt siden oppstart for bare 3-4 år siden. Bandet har gitt ut ei skive i året fra og med 2015, og neste album, Anima Sola, ventes utgitt i januar.
Det er den kommende skiva Minneriket ønsker å skape litt blest rundt med singelen An All Too Human Heart, gitt ut digitalt på eget forlag.
Stein Akslen kommer fra Melsomvik,et tettsted mellom Tønsberg og Sandefjord, og spiller også i de to bandene Vakslen og Blodsgard, som ikke har gitt ut noe siden debutskivene i 2013.

piggtråd
Rangering

Gorger