heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 44, 2017

05.11.17

THE WAKEDEAD GATHERING / ECFERUS - S/T (Split)

The Wakedead Gathering / Ecferus - S/T Bra

I, Voidhanger Records, 03.11.17
Denne selv-titulerte splitten består av to amerikanske enmanns-ekstremmetallband.
The Wakedead Gathering er et dødsmetall-band med elementer av svart, utført av Andrew Lampe fra Ohio. Bandet har tjenestegjort i ti år, og har blant annet tre fullengdere under patronbeltet.
Ecferus, et band som opererer i svartere landskap, kommer fra Indiana, og består av mr. Alp. Bandet har ikke hold på i like mange år, men har rukket å gi ut en anselig mengde små utgivelser siden 2015. Fjoråret startet med en fullengder i februar, etterfulgt av to EPer og en splitt.

piggtråd
01.11.17

ZIFIR - KINGDOM OF NOTHINGNESS

Zifir - Kingdom Of Nothingness Svakt

Duplicate Records, 22.09.17
Kingdom Of Nothingness er tredje skive fra det tyrkiske black metal ensemblet Zifir. Den første skiva ble gitt ut for ti år siden, året etter at bandet ble startet opp av to navnebrødre. På debuten ble trommemaskin benyttet, men fram mot oppfølgeren ble Nursuz hyret inn for å piske skinn. Når Onur Sülen deretter trakk seg ut, gjenstod bare Onur Önok og Nursuz.
Jeg hadde i utgangspunktet planlagt å skrive om skiva før utgivelsen fant sted, men kombinasjonen tidsmangel og manglende iver over tyrkernes svarte toner, stakk sine kjepper i hjulene.

piggtråd
Rangering

Gorger