heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 26, 2017

01.07.17

STALLION - FROM THE DEAD

Stallion - From The Dead Middels

High Roller Records, 30.06.17
Jeg stusser i utgangspunktet litt over at presseskrivet definerer Stallion som klassisk heavy metall når låta Underground Society durer igang. Dette er da vitterlig nærmere speed metall.

Det viser seg imidlertid snart at ikke hele låta er like thrasha, og at det slettes ikke lukter like forrykende av resten av From The Dead, tyskernes andre skive.

Stallion klassifiserer selv sin metall som en blanding av speed, thrash og heavy metall med innslag av hardrock.

piggtråd
29.06.17

PRISON OF MIRRORS - UNSTINTED, DELIRIOUS, CONVULSIVE OATHS (EP)

Prison of Mirrors - Unstinted, Delirious, Convulsive Oaths Bra

Signal Rex & De Essentia Diaboli, 30.06.17
Prison of Mirrors fra Italia ble opprinnelig startet som et enmannsband i 2011 av Lord Svart, en mann med tilhold i flere obskure band. Bandet vokste snart til en trio, og spilte inn EPen Nothing som ble gitt ut i 2014.

Bandet beveger seg på Lucifers' sti, og det sies at Unstinted, Delirious, Convulsive Oaths er en mer okkult seanse enn forgjengeren. Med to nye låter på rundt ti minutter hver, begir Prison of Mirrors seg ut på en nedadgående introvert reise i sjelen.


piggtråd
27.06.17

SCHAMMASCH - THE MALDOROR CHANTS: HERMAPHRODITE (EP)

Schammasch - The Maldoror Chants: Hermaphrodite Bra

Prosthetic Records, 09.06.17
Fra ett relativt nyervervet favoritt-band, til et annet. Schammasch har fått et solid navn i ekstremmetall-scenen de senere år. Sveitserne har stort sett bare gjort seg bemerket i inneværende tiår, og har gjort seg fortjent til mye hederlig omtale.
Etter et debut-album i 2010* og et dobbelt-album i 2014*, slapp karene trippel-albumet Triangle for bare et år siden.

Etter tre opus, utforsker karene nye stier. Så spørs det hvor fornøyd nyervervede fans er med akkurat den avgjørelsen.


piggtråd
26.06.17

MEPHORASH - SFAÍRA TI̱S FO̱TIÁS (EP)

Mephorash - Sfaíra ti̱s fo̱tiás (2017) Fett

Shadow Records & Regain Records, 29.06.17
En knapp måned før svenske Mephorash slapp sin forrige skive, herlige 1557: Rites of Nullification, slapp de en EP med to låter. Denne gis nå ut med en ekstra coverlåt som skyver samlet spilletid opp i like over 20 minutter.
Besetningen er naturligvis den samme som på albumet, hvor jeg skrev at kvartetten var frontet av tidligere Ofermod-vokalist N. Tengner. Det ser imidlertid ut til å være feil, da Mephorash var en trio med N. Tengner som gjest på både EP og skive. Mannen ser derimot ut til å ha blitt fast medlem senere samme år, mens gitarist/bassist Ayram Etaumiel ikke nevnes med et ord i presseskrivet.

piggtråd
Rangering

Gorger