heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 24, 2017

18.06.17

AKSAYA - KEPLER

Aksaya - Kepler Middels

Satanath Records, 15.12.16
Jeg har fortsatt noen få kladder liggende fra slutten av fjoråret. Ettersom jeg var ødelagt i går grunnet alkohol-misbruk natten i forveien, har jeg ikke rukket å forberede noe annet. Og da min fritid i dag er begrenset, kan det passe bra med noe allerede halvveis tilrettelagt.

Med unntak fra logoen er det ingenting ved coveret som gir noen reell pekepinn på musikalsk retning. Hvilke assosiasjoner omslaget gir kan du like gjerne svare på selv, men at det er musikalsk misvisende er det ingen tvil om. Konseptuelt passer det dog bedre inn.

piggtråd
16.06.17

WASTES - INTO THE VOID OF HUMAN VACUITY

Wastes - Into The Void Of Human Vacuity Bra

code666, 16.06.17
Franske Wastes ble grunnlagt av Laurent (Mourning Dawn, Funeralium) etter en natt på fylla, som en kanal for å skape skitten og ubehagelig musikk i alt annet enn sober og edruelig tilstand.

Ryktene spredte seg, og denne falleferdige okkuperte rønna ble etter hvert tilholdssted også for David (Sordide, Year of no light), Kostas (Pantheist), Nadine (Ashtar), Fred og Julien (Ataraxie, Funeralium).


piggtråd
14.06.17

LOATHFINDER - THE GREAT TIRED ONES (EP)

Loathfinder - The Great Tired Ones Middels

Godz Ov War Productions, 30.04.17
Polske Loathfinder har sluppet sin første EP. På Encyclopaedia Metallum er listen over bandmedlemmer begrenset til én mann. På bass! Fyren heter Kacper Półchłopek, og bassen spiller såvisst en prominent rolle på EPen med det noe snodige navnet.

The Great Tired Ones har fire låter av varierende lengde som tilsammen tikker inn på ganske nøyaktig 28 minutter. Mer vet jeg faktisk ikke om hverken band eller utgivelse.


piggtråd
13.06.17

GRAFVITNIR - OBEISANCE TO A WITCH MOON

Grafvitnir - Obeisance to a Witch Moon Fett

Daemon Worship Prod. & Carnal Records, 16.12.16
Dette er en kladd jeg har hatt liggende i et halvt år. I forbindelse med en omtale av Svartsyn innså jeg at det var på tide å blåse støv av gamle notater.
Den svenske trioen Grafvitnir har vært aktive i inneværende tiår. Fra konstitusjonen i 2007 gikk det imidlertid noen år før alle forberedelser var på plass. Bandet debuterte med skive i 2012, og slapp en demo året etter. Fra og med 2014, har karene sluppet et album i året. Dette er altså det fjerde i rekken, og det første jeg stifter bekjentskap med.

piggtråd
Rangering

Gorger