heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 21, 2017

26.05.17

F41.0 - BÜRDE

F41.0 - Bürde Bra

Geisterasche Organisation, 19.05.17
Innen psykiatrien især, benyttes det internasjonale klassifiseringssystemet ICD for å katalogisere ulike lidelser. Koden F41.0 står for panikklidelse av typen episodisk paroksysmal angst. Altså uforutsigbare, uregel-messige og tilbakevendende panikkartede angstanfall med symptomer som hjertebank, svimmelhet, kvelnings-fornemmelse, opplevelse av uvirkelighet etc., som i tur ofte leder til frykt for å dø eller miste forstanden.
Tyskerne som har lånt sitt navn fra denne utrivelige diagnosen, spiller som seg hør og bør en ubehagelig stemningsfull form for svart metall.

piggtråd
24.05.17

AU-DESSUS - END OF CHAPTER

Au-Dessus - End Of Chapter Bra

Les Acteurs De L'Ombre Productions, 19.05.17
Kvartetten fra Litauen slapp sin første EP tidlig i 2015, men selvtitulerte Au-Dessus ble ikke presentert før et år senere.
Da hadde trommisen allerede sluttet, og jeg rapporterte at bandet var redusert til trio. Bandet har fått ny skinnpisker, og han var muligens på plass allerede da.
I metallens verden er ikke korrekt informasjon alltid den letteste å oppdrive, og den mest bekvemme kilde til grunnleggende informasjon, Encyclopaedia Metallum, er ikke til å stole blindt på.
Detaljer, detaljer. Ny mann er ihvertfall på plass.

piggtråd
22.05.17

HIGHLAND - LOYAL TO THE NIGHTSKY

Highland - Loyal to the Nightsky Bra

Selvutgitt, 15.05.17
Highland heter bandet, men nei, de er på ingen måte musikalsk beslektet med Skiltron eller Saor.
Gutta spiller traust svartmetall med hjemmel i nittitall og Skandinavia, og er såpass tro og lojal mot den andre bølge at det å skulle tippe opprinnelse basert på musikken blir en håpløs oppgave.
Bandet består av tre armensk-amerikanere bosatt i Los Angeles, og ble dannet i 2008, noen år etter at de først forsøkte seg på speed/thrash under navnet Raze. I mellomtiden, nærmere bestemt i 2013, slapp de en selvtitulert EP.

piggtråd
Rangering

Gorger