heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 20, 2017

19.05.17

WELLS VALLEY - THE ORPHIC (EP)

Wells Valley - The Orphic Bra

Bleak Recordings, 26.04.17
Fra Portugals hovedstad Lisboa kommer bandet Wells Valley. Trioen debuterte med skiva Matter As Regent for et par år siden, men ingen har likevel tatt seg bryet med å føye dem inn i Encyclopaedia Metallums protokoller.

Nettsiden kan riktignok være streng, men jeg ser ingen grunn til at portugiserne ikke skulle kvalifisere til en plass blant andre utøvere av avantgarde post-svart dissonant sludge, eller hva man skal kalle det, selv om ikke alle inspirasjonskilder sorterer inn under metall.


piggtråd
16.05.17

VHÄLDEMAR - OLD KING'S VISIONS (EP)

Vhäldemar - Old King's Visions Middels

Fighter Records, 04.05.17
Vhäldemar er en power metall kvintett fra Spania som har holdt på siden 1999, og som har et snev av heavy metall å by på. Bandet har blant annet fire album bak seg.
Tidligere denne måneden slapp de EPen Old King's Visions, hvor fire låter og et mellomspill får boltre seg på 17 minutter.
I april slapp Fighter Records en samling bestående av remastrede versjoner av de to første skivene, Fight to the End (2002) og I Made My Own Hell (2003), inkludert fem bonusspor, og i oktober slipper samme selskap bandets femte skive, Against All Kings.

piggtråd
Rangering

Gorger