heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 19, 2017

12.05.17

AMNUTSEBA - DEMO

Amnutseba - Demo Meget Bra

Caligari Records, 21.04.17
Fra katakombene i Paris kommer en ny frastøtende entitet krekende. Det er kan hende ikke katakombene utysket åler seg ut ifra, men kloakken, for her lukter innestengt og råttent.
Det er, ifølge kilder i helsevesenet, grunn til å tro at Amnutseba ikke er alene om denne mutasjon. Disse, etter musikk å dømme, dysfunksjonelle vanskapninger, har nemlig enkelte symptomatiske likheter med aktører fra andre verdensdeler, som Portal og Imperial Triumphant, men større likheter med lokale spedalske lepra-pasienter.


piggtråd
09.05.17

FREIHEIT - БЕЗУМИЕ. НЕНАВИСТЬ. СМЕРТЬ.

Freiheit - Безумие. Ненависть. Смерть. Middels

GrimmDistribution, 05.05.17
Tross et tysk bandnavn, som jeg stoler på at ikke behøver noen oversettelse, levner albumets tittel neppe noen tvil om opprinnelse.

Freiheit kommer fra Arkhangelsk i Russland, og Безумие. Ненависть. Смерть. betyr noe sånt som Galskap. Hat. Død.

Den unge kvartetten leverte sin første EP for et år siden, og her følger bandets første album. På menyen finner vi hissig og uslepen, men likevel kontrollert black/death.

piggtråd
08.05.17

HORIZON OF THE MUTE - TRANSMUTATION PROCESS (EP)

Horizon of the Mute - Transmutation Process Bra

Selvutgitt, 08.05.17
For litt over et år siden presenterte jeg første EP fra finske Horizon of the Mute, og for et halvt år siden kom første fullengder. Bandet behøver ingen presentasjon ut over den jeg allerede har gitt i forbindelse med Horizon of the Mute og Trobar Clus.

Jani Koskela er tilbake med sitt mørke, blytunge, seige og rungende enmannsband. Denne gang med to coverlåter, i den grad det er det rette ordet å bruke. Dette er nemlig låter Jani har spilt med to av sine forhenværende band.


piggtråd
Rangering

Gorger