heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 13, 2017

02.04.17

A LIE NATION - BEGIN HATE (EP)

A Lie Nation - Begin Hate Dårlig

Inverse Records, 05.04.17
A Lie Nation er et finsk band fra Uleåborg, langt nord i Bottenvika. Kvintetten ble skapt som en fusjon av to garasje-band i 2009, men forble navnløse fram til noen fant på ordspillet på “alienation” året etter. Bandet slapp sin første EP i 2015, og slipper nå EP nummer to, en firespors sak på knappe 17 minutter.
Bandet spiller en form for melodisk ekstremmetall som kombinerer inspirasjon og influenser fra et litt for rikt utvalg til en nokså grå lapskaus i en skitten kjele.


piggtråd
02.04.17

SKÁPHE - SKÁPHE² & UNTITLED (EP)

Skáphe - Skáphe² & Untitled (EP) Fett

Selvutgitt, 21.02.16 & 09.03.17
Du kjenner gjerne til Skáphe, men vi begynner som vanlig med en kvikk presentasjon.
Duoen består av amerikaneren Alex Poole fra blant annet Krieg og islenderen D.G. fra Misþyrming* med mer. Begge spiller også sammen i Martröð*.
Bandet slapp sitt andre album Skáphe² i fjor, og har nylig sluppet en EP titulert Untitled. Jeg antar at deres kreativitet er begrenset til det musikalske.
Jeg rakk aldri å skrive om fjorårets utgivelse, så når jeg nå presenterer deres nye EP, tar jeg like godt med noen kortfattede ord om albumet i samme slengen.

piggtråd
02.04.17

VACIVUS - NUCLEAR CHAOS (EP)

Vacivus - Nuclear Chaos Bra

Goatprayer Records, 31.03.17
Britiske Vacivus slapp EPen Rite of Ascension digitalt og på forhistorisk magnetbånd via Goatprayer Records i fjor sommer, før Hellthrasher Productions sørget for CD når høststormene gradvis satte en effektiv stopper for all frivillig uteaktivitet.
Kvintetten fra Sunderland, like sør for Newcastle, er nå ute med atter en EP. Noe kortere denne gang, da de nøyer seg med to låter fordelt på 13 minutter. Lyd og uttrykk er noe endret, men smått okkult og rabiat dødsmetall med forkullet etos utgjør fortsatt basisen i Vacivus virke.


piggtråd
29.03.17

ENDEZZMA - MORBUS DIVINA (EP)

Endezzma - Morbus Divina Bra

Pulverised Records, 24.02.17

For fem dager siden slapp Pulverised en EP av norske Endezzma, som er ute med ny skive om to dager fra nå.


EPen fungerer i praksis som en god gammel singel, med en låt fra den kommende platen på side A, og en eksklusiv raritet på side B.piggtråd
Rangering

Gorger