heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 12, 2017

26.03.17

WHOREDOM RIFE - THE WORSHIP OF IDOLS INSTEAD OF GOD; IDOLATRY (EP)

Whoredom Rife - The Worship of Idols Instead of God; Idolatry Fett

Terratur Possessions, 15.09.16
Vi holder oss her hjemme en stund til, og vi forlater ei svartmetallens dystre, klo-befengte grep. Vi forblir også i det hersens år 2016.
Nidaros brukte litt tid på å komme opp på samme nivå og mangfold som andre deler av vårt langstrakte isøde, men befestet gradvis en sterk posisjon som tilbydere av kullsvart avsky. Møt Whoredom Rife, en ny men særs solid aktør, og merk deg navnet, for duoen lanserer snart sitt første fulle verk, og basert på denne fire-spors EPen, er det noe du neppe vil gå glipp av. Dette er nemlig ekte svart metall!

piggtråd
24.03.17

MAYHEM - DE MYSTERIIS DOM SATHANAS ALIVE (DVD)

Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas Alive Fett

Selvutgitt, 15.12.16
Et notorisk mesterverk ble for første gang framført live i førjulstid for 15 frosne måner siden. Konserten ble filmet og sluppet i ulike audio og video-formater. Jeg har pløyd gjennom den digitale og visuelle versjonen.
Jeg savner de gode gamle Live in Bischofswerda og European Legions: Live in Marseille videoene. Ikke at de er så langt unna. De ligger i en pose i kjelleren. Men de er laget av et fossilt materiale kalt VHS. Dessuten måtte jeg koblet opp den like utdatert fremviseren i tillegg. Den er heller ikke så alt for langt vekke. Men nedpakket er den, og det skal den faen meg få lov til å forbli.

piggtråd
Rangering

Gorger