heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 9, 2017

01.03.17

ARS MAGNA UMBRAE - THROUGH LUNAR GATEWAYS (EP)

Ars Magna Umbrae - Through Lunar Gateways Fett

Independent, 14.02.17
Min kunnskap om polske Ars Magna Umbrae er heller mager. Bandet består i sin helhet av D.A Khthōn, som i tillegg til å lage og spille musikk har produsert og gitt ut sin første EP på egenhånd. Det eneste han tilsynelatende har tillatt av innblanding er noe gjestevokal fra Hekte Zaren. Hun er også polsk, og har tilhold i Adaestuo.
På tegnebrettet kan Through Lunar Gateways med sine 7 spor se ut som en fullengder, men skinnet bedrar. Varigheten begrenser seg til 23 minutter, noe som dog er en respektabel lengde på en EP.


piggtråd
27.02.17

MISERIST - MISERIST (EP)

Miserist - Miserist Bra

Krucyator Productions, 13.02.16
Denne selvtitulerte debut-EPen kommer fra et australsk enmanns-band som lefler med eksperimentell black/death.

Prosjektet gikk tidligere under monikeren Headwar som slapp en demo, før navnet ble endret til Miserist. Bandet er ellers innhyllet i en skodde av anonym mystikk.

EPen er kommer med en rikelig mengde musikk. Seks spor av høyst varierende lengde tikker tilsammen inn på nesten halvtimen.


piggtråd
27.02.17

SKOGEN - SVITJOD & ELD (Reutgivelser)

Skogen - Svitjod & Eld Bra

Nordvis Produktion, 07.10.16/ 24.02.17
Jeg ga svenskene en svak firer for deres fjerde album I Döden (2014) for snart tre år siden. Albumet var ålreit, pent og atmosfærisk, men litt saktmodig, vevert og tannløst. Selv om sjangeren kalles atmosfærisk black metal, låner den elementer fra sortmetall uten å være svartmetall.

Nordvis har i senere tid relansert album nummer to og tre, Svitjod (2011) & Eld (2012), som begge har vært utsolgt i lengre tid.


piggtråd
Rangering

Gorger