heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 8, 2017

26.02.17

PARIA - KNOCHENKAMP (EP)

Paria - Knochenkamp Fett

W.T.C. Productions, 25.12.16
Av familiære årsaker omtalte jeg ingen utgivelser første juledag. Tiden er således overmoden for å presentere tyske Paria, og deres nyeste utgivelse, EPen Knochenkamp.
Svartmetall-bandet begynte i 1995, men slapp kun demoer de første ti årene. For ti år siden oppsummerte de demo-æraen med en samleskive av offisielt utgitt og uutgitt demo-materiale, før de ga seg i kast med studioalbum.
Etter tre skiver står Knochenkamp for tur, en EP med valuta for pengene, da vi får nærmere halvtimen med god metall å boltre oss i.


piggtråd
25.02.17

BLACKHEARTS (Dokumentarfilm)

Blackhearts Middels/Bra

Gammaglimt, 27.01.17
God aften mine herrer og herskerinner, dette er deres vert. (Se så for deg Gorger med huggtenner og billig flaggermus-kostyme). Kveldens film presenteres av “Olsen Opp-Ned-Opp-Ned-Kors AS – Kors for enhver anledning”. Sprett en øl og en pulsåre og ha en riktig god fornøyelse og fordøyelse. Mohahaha *host*
Snurr film!
– Hva gjør man når alle tenkelige kontroversielle aspekter vedrørende svartmetall er fortalt og gjenfortalt gjennom sikkert titalls dokumentarer?
– Jo, man finner nye vinklinger og nye historier å fortelle.
– Slik føles ihvertfall det inntrykk man sitter igjen
med etter å ha sett dokumentarfilmen Blackhearts.

piggtråd
24.02.17

ORATION MMXVI (Live Compilation)

Oration MMXVI - Live Compilation Fett

Oration Records, 20.02.17
Live-skiver har i stor grad utspilt sin rolle, og samleskiver har i like stor grad mistet mye av magien gjennom årene. Dette er uansett faen et særdeles hederlig unntak.
Oration er en islandsk festival i regi av Oration Records, startet i 2016. 2017-utgaven av festivalen, eller Oration MMXVII, ble arranger over tre dager, og avholdt forrige helg.
Det live-dokument vi skal ta en liten titt på her er opptak fra fjorårets Oration MMXVI:
12 band, 12 låter og 85 minutter med pur svart metall.


piggtråd
20.02.17

SINMARA / MISÞYRMING - IVORY STONE / HOF (Split EP)

Sinmara / Misþyrming - Ivory Stone / Hof Fett

Terratur Possessions, 20.01.17
Sinmara og Misþyrming er uten tvil to av de beste bandene til å følge i Svartidauðis kaleidoskopiske fotspor. Sagaøya har på rask tid blitt innhyllet i et tykt lag med infernalsk vulkan-aske, og framstår nå snarere som et mareritt badet i helvetesildens rødglødende tordenskyer.

I dag slippes en live-skive fra den første utgaven av den islandske festivalen Oration, som jeg lover å komme tilbake til, men først et kjapt referat fra en kort og fyndig splitt, sluppet for på dagen en måned siden.


piggtråd
Rangering

Gorger