heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 7, 2017

18.02.17

RITES OF THY DEGRINGOLADE - THE UNIVERSE IN THREE PARTS (Demo)

Rites of Thy Degringolade - The Universe in Three Parts Overflødig

Nuclear War Now! Productions, 15.02.17
Rites of Thy Degringolade ble formet i Canada for 20 år siden av Paulus Kressman, en musiker med en mengde tidligere jern i ilden, blant annet live-spilling for Incantation. Han er per i dag aktiv i tre band, blant annet Amphisbaena.
Tre album ble sluppet før en lengre pause ble innledet i 2006. Før den tid ble tre skiver og tre mindre utgivelser sluppet. Første skive som enmannsband, men etter hvert med stadig flere medlemmer.
I over ti år har det vært svært stille fra bandet, men nå brytes omsider stillheten.

piggtråd
18.02.17

WOLVES DEN - DEUS VULT

Wolves Den - Deus Vult Bra

Selvutgitt, 03.04.15
Anger er en svakhet, men det er lov å ha dårlig samvittighet. Jeg har noen dusin skiver som utgjør en digital bunke dårlig samvittighet. Skiver jeg har lovet å presentere, men som har blitt liggende i støvet bak rotteracet av nye utgivelser. Deus Vult er en av dem som har havnet nederst i bunken, til nå.
Rettskrivnings-apostler, lingvistiske krigere og andre grammatiske pedanter vil fråde om munnen når München's ulver har utelatt den obligatoriske apostrofen. På samme måte som jeg feilaktig brukte det samme i foregående setning. Dem om det.

piggtråd
15.02.17

PARIUS - LET THERE BE LIGHT (EP)

Parius - Let There Be Light Bra

Selvutgitt, 17.01.17
Parius fra Philadelphia ble til i 2011. Bandet slapp en demo samme år, og sitt første album Saturnine i 2015.
EPen Let There Be Light blir for undertegnede et interessant første møte med spennende musikk over fire låter, fullendt på et kvarter.

Bandet spiller melodisk, symfonisk og rimelig teknisk thrasha dødsmetall med dekadent dramaturgi og en små-svart brodd.


piggtråd
13.02.17

THORMESIS - TRÜMMERFARBEN

Thormesis - Trümmerfarben Dårlig

MDD Records, 10.02.17
Thormesis er et tysk band som fylte ti år i fjor. Karene har tidligere gitt ut fire skiver, og besetningen har vært bemerkelsesverdig stabil.

Jeg har ikke selv vært vitne til bandets fortid, men på Trümmerfarben spiller ihvertfall kvartetten pagan metall av det atmosfæriske slaget.
Jeg er redd deres pagan også er av det generiske slaget, for Trümmerfarben skiller seg ihvertfall ikke mye ut i positiv forstand.


piggtråd
13.02.17

THYRANE - BLACK HARMONY (Demo Reutgivelse)

Thyrane - Black Harmony Bra

Woodcut Records, 13.01.17
Året er 1994 i det Blastmor ene og alene danner Thyrane, men det gjøres ikke med enmannsband som målsetting. Det skulle derimot ta noen år å finne de rette samarbeidspartnerne.
Vi befinner oss i Kemi, Finland, like ved svenskegrensen innerst i Bottenvika, og musikken som omsider får sitt utløp på kassett sent i 1997 er tidstypisk svartmetall med rikelig synth, dersom du anerkjenner det som svart metall. Metallen har rikelig med svart satanisk avsky, og jeg for min del ser ingen grunn til å trekke integriteten i tvil.


piggtråd
Rangering

Gorger