heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 3, 2017

21.01.17

ECFERUS - SHAMANIACAL ESSENCE

Ecferus - Shamaniacal Essence Bra

Hellthrasher Productions, 20.01.17
Ecferus kommer fra Indiana, USA, og består av én mann. Alp dukket ikke opp på radaren hos metall-etterretningen før i forfjor, når han slapp sin først black metal skive. Etter det har hans renommé fått flere pletter i form av atter en skive, samt et halvt dusin små-utgivelser. Denne inkludert. Rullebladet omfatter dog kun Ecferus.
Han lever en ellers anonym tilværelse hva konstellasjoner og utgivelser angår.
Shamaniacal Essence ble gitt ut selvstendig i november, men nå har Hellthrasher Productions forbarmet seg over utgivelsen.

piggtråd
19.01.17

VIPASSI - ŚŪNYATĀ (EP)

Vipassi - Śūnyatā Bra

Season of Mist, 20.01.17
Vipassi kommer fra Australia og består av Ben Boyle, en gitarist med mange jern i ilden, samt tre medlemmer fra Ne Obliviscaris. Bandet slapp denne debut-EPen på egenhånd for et knapt år siden, etter ti års eksistens. Via Season of Mist får den nå bredere distribusjon i sirkulære formater.
Med unntak fra noen sparsommelig anvendte vene feminine vokaler i ordløs koring, spiller Vipassi utelukkende instrumental metall. Så å si, for i låta Elpis dukker nemlig også litt mørk maskulin a cappella-vokal uten artikulerte ytringer opp.

piggtråd
18.01.17

ENDALOK - ÚR DRAUMHEIMI VIÐURSTYGGÐAR (EP)

Endalok - Úr Draumheimi Viðurstyggðar Middels

Signal Rex, 20.01.17
Islandske Endalok slapp sin første demo Englaryk via Signal Rex for tre måneder siden. Som du selv kan se, var begeistringen fra min side noe laber. Bandets nye EP varer i nesten 24 minutter, altså nok tid til å synke litt dypere ned i kaninhullet.
Jeg skrev sist at jeg ikke kommer til å kaste noen endelig dom over bandet med de anonyme medlemmene før de har sluppet i hvert fall én skive. De har fortsatt en vei å gå, og forbedringer å implementere, skal de gjøre seg fortjent til min hele og fulle anerkjennelse.


piggtråd
16.01.17

GRAVE PLAGUE - THE INFECTED CRYPTS (EP)

Grave Plague - The Infected Crypts Bra

Give Praise Records & Redefining Darkness, 12.01.17
Kvintetten fra Ohio, USA begynte i 2015, og lirer av seg usminket dødsmetall.
The Infected Crypts er bandets første utgivelse. Den inneholder hele to spor og 6,5 minutter, og bandet selv anser utgivelsen som en demo.
Den er i disse dager ute på kassett via Caco-Daemon Records, og digitalt via Give Praise og Redefining Darkness, mens den er planlagt sluppet på 7" via de to sistnevnte den 17. mars.


piggtråd
15.01.17

FIDES INVERSA - RITE OF INVERSE INCARNATION (EP)

Fides Inversa - Rite Of Inverse Incarnation Bra

World Terror Committee, 13.01.17
Den italienske duoen Fides Inversa slapp album nummer to i 2014. Mysterium Tremendum et Fascinans ble tildelt en godkjenning, men ikke uten ønske om sterkere materiale til neste gjensyn. Bandet spiller svart metall av tildels intens og kaotisk form.
Herrene Omega A.D. (Blut aus Nord, Frostmoon Eclipse, eks-Acherontas m.m.) og Void A.D. er generalene som trekker i trådene og beordrer vedvarende krig og trenering av enhver potensiell våpenhvile eller fredsavtale. Den enes død og den andres nød blir raskt de kyniske bakmenns brød...

piggtråd
Rangering

Gorger