heldekkende bakgrunnsbilde
navneskilt
Fane-basert meny

Inntrykk Uke 1, 2017

07.01.17

NACHTZEIT - SAGOR I NATTEN (EP)

Nachtzeit - Sagor I Natten Dårlig

Nordvis Produktion, 23.12.16
Henrik Sunding fra Östersund i Sverige, bedre kjent som Nachtzeit i svartmetall-kretser, fylte 30 år i desember. Han fikk sikkert mange gratulasjoner der og da, men hvem tenker på ham i dag? Alle tenker jo bare på seg selv. Det er kun jeg som tenker på meg, liksom. Men joda, godhjertede Gorger sender en tanke og et hjertelig overstått til en ung svensk mann som har tilhold og fortid i et helvetes dusin fullstendig ukjente små-band.
De største bravadene er tromming for Hypothermia, samt mannens mer kjente enmannsband, ambiente og svart-atmosfæriske Lustre.

piggtråd
07.01.17

THE REPLICATE - A SELFISH DREAM (EP)

The Replicate - A Selfish Dream Bra

Selvutgitt, 01.01.17
Det er tungt å komme igang etter en lengre pause, men det er på tide å brette opp ermene. Noe arbeid har riktignok blitt lagt ned i kulissene den siste uken. Mer om det senere.
Fra Los Angeles kommer The Replicate, et enmannsband med tilhold i det tekniske departement. Indiske Sandesh Nagaraj har hatt tilhold i ulike band, både før og etter at han flyttet til USA, men søker nå lykken på egenhånd, om enn med noe hjelp, og debuterer med en ti-minutters EP med fire spor.


piggtråd
Rangering

Gorger